orienta_patrimoni_taronja Gestió de finques i comunitats

Especialitzats en la gestió de finques i comunitats ofereix serveis d’administració de comunitats. Donem transparència en la gestió i trobem solucions als problemes oferint millores que comportin un estalvi a la  seva comunitat.

SERVEIS

Compte bancaria personalitzada

Disposarà d’una compte bancaria personalitzada, des d’on el president de la comunitat podrà fer tot tipus de consultes i moviments

Servei web

Accés a www.francmergestió.com per consultar i visualitzar manera global balanços trimestrals (ingressos i pagaments) de la seva comunitat.

Entrega de documentació

Es farà entrega física de tots els documents, apunts bancaris i tancament als membres de la Junta per a la seva revisió.

Preus competitius

Treballem amb uns preus competitius, renegociem els serveis contractats per tal de minoritzar les despeses de la comunitat.

Atenció personalitzada

Atenció de 24 hores, 365 dies a l’any. Oferim una atenció personalitzada, adaptant-nos als seus horaris. Ens desplacem a la seva comunitat.

  • FRANCESC _CUBELLS
    FRANCESC _CUBELLS GESTOR TÈCNIC IMMOBILIARI

    Tècnic immobiliari. Expert en administració de finques, gestió de patrimoni immobiliari i en la gestió de cooperatives d’habitatge.